Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Πληγές του Φθινοπώρου


Μερικές φορές για να προχωρήσεις μπροστά
πρέπει πρώτα να γυρίσεις πίσω.

Μια ταινία σταθμός για την τουρκική κουλτούρα.
Με τον γείτονα πρέπει να μάθεις να ζεις .

5 σχόλια:

  1. Kai merikes fores gia na proxoriseis mprosta prepei na min koitakseis kan piso sou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασυζητητί!!! Να φύγεις άνεμος!!! Το παρελθόν όμως σφραγίζει πάντα ένα κομμάτι της ζωής μας, σε επίπεδο μονάδας, ένα κομμάτι της πορείας μας, σε επίπεδο λαού.Η αναγνώριση της αλήθειας ωστόσο, αν και είναι αναγκαία συνθήκη δεν είναι ικανή από μόνη της να χαράξει τη σωστή πορεία.
    Πολλά θα μπορούσαμε να πούμε εδώ αλλά προτιμώ ν'αφήσω να κυλήσει η γνωστή ρήση μηδενιστή Γάλλου φιλοσόφου "μου ζητήσατε να σας δείξω έναν δρόμο, μην απαιτείτε να σας ακολουθήσω κιόλας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Δεκαδες λαοι ειχαν ακμασει και παρακμασει ακολουθωντας το σκοτεινο μονοπατι της εντροπιας. Μερικοι φροντισαν να αφησουν φωτεινους φαρους για τις επομενες γενιες. Αλλοι παλι δεν εμφανισαν τιποτε περισσοτερο απο μια αρπακτικη διαθεση. Περιφερονταν σαν υαινες και ζουσαν σαν παρασιτα. Η ιστορια σταθηκε πολυ αυστηρη απεναντι τους. Τους προσπερνουσε στα γρηγορα αφου πρωτα φροντιζε να τους καταστησει παραδειγμα προς αποφυγην."
    --------------------------------------------
    Β.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/4/09, 12:55 π.μ.

    Βασιλη εισαι και θα εισαι ατοφιος.
    Το στυλ σου ειναι μοναδικο,ο τροπος που γραφεις με κανει να θελω να ζησω πιο εντονα την ζωη μου,γιατι αυτα που κανουμε ειναι αυτα που μας μενουν,οχι αυτα που θα θελαμε να κανουμε.

    Σελιδα απο χλωμο προσωπο πολυ καλη.ουγκ
    astroilias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι είμαστε άξιοι της ζωής που ζούμε.Μόνο που κάθε μέρα που περνάει τα περιθώρια να επιλέξουμε στενεύουν και οι δυνατότητες να χαράξουμε πορείες περιορίζονται.Τελικά κινδυνεύουμε να μείνουμε με τις μνήμες μίας ζωής που ΔΕΝ ζήσαμε.Τότε είναι που αρχίζουμε να την ζητάμε πίσω από τους γύρω μας.Αυτό που ζητάμε να μας επιστραφεί όμως είναι κάτι που δεν είχαμε ποτέ...
    Τα υπόλοιπα στο mail.
    ------------------------
    ΟΥΓΚ astroliako, ΟΥΓΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή